Legg inn en åpen søknad!

Jobbannonse
Søknadsfrist: 31/12/2023

I Gerhard & Sønn brenner for å skape et arbeidsmiljø med positivitet og stolthet.

Hos oss er du mer enn bare en ansatt – du er en verdifull kollega som bidrar til vårt felles mål om å gi våre kunder den beste økonomiske støtten og rådgivningen.

Her er noen grunner til hvorfor du vil trives hos oss:

🌟 Hyggelig arbeidsmiljø: Hos Gerhard & Sønn får du hyggelige kolleger og et godt arbeidsmiljø. Vi liker å gjøre hyggelige ting sammen og reiser på en utenlandstur hvert år.

🌟 Gode vilkår: Vi verdsetter våre ansatte. Med 5 prosent OTP, 7 timers arbeidsdag, dekket varm lunsj, omfattende forsikringsavtaler og mer, sikrer vi at du er godt ivaretatt.

🌟 Sentral beliggenhet: Våre varme, og hyggelige kontorer ligger midt i byen. Her er det gode kollektivmuligheter som gjør pendlingen enkelt.

🌟 Fleksibilitet: Vi forstår viktigheten av balanse mellom arbeid og personlig liv. Derfor tilbyr vi muligheten for hjemmekontor eller hyttekontor når det passer deg.

🌟 Minneverdige opplevelser: Hos oss handler det ikke bare om arbeid. Årlige utenlandsturer og spennende arrangementer gir deg sjansen til å knytte bånd med kolleger og skape uforglemmelige minner.

FINE DAGER: I Gerhard og Sønn har vi et stort fokus på arbeidsmiljø. Vi har store sosiale soner, god lunsj, og prioriterer hygge og moro.

Send oss en åpen søknad som viser din lidenskap for økonomi og regnskap, samt hvorfor du vil være en perfekt match for vårt team. Beskriv din erfaring, dine ferdigheter og hva du kan bidra med. Vi ønsker å bli kjent med deg!

Nysgjerrig på denne stillingen? Legg inn din kontaktinformasjon, slik at vi kan fortelle deg mer om mulighetene i Gerhard og Sønn i en hyggelig telefonsamtale.

Anders Skjetne Profil Tandem

Anders Skjetne

Rekrutteringsansvarlig

Søk uten CV og søknadsbrev